Ingerichte bedrijfsruimte met fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur voor bedrijven

Ben je op zoek naar nieuwe fitnessapparatuur voor je bedrijf? Dan is het belangrijk om goed je eigen wensen en behoeften in kaart te brengen maar ook die van je werknemers, cliënten, gasten enz. Als je een grote ruimte wilt laten inrichten kan je bij de betere fitnesswinkels vaak een fitness adviseur om hulp vragen om tot de beste inrichting te komen.

Welk soort fitnessapparatuur kan ik het best zakelijk gebruiken?

Fitnessapparatuur kan onderverdeeld worden in appratuur voor thuisgebruik, semiprofessioneel en professioneel. Vanwege de gebruiksintensiteit zitten er verschillen in de bouw van de fitnessapparatuur. Zo is fitnessapparatuur voor thuisgebruik van lichter materiaal en ook kunnen de functionaliteiten verschillen. Loopbanden voor thuisgebruik hebben vaak de mogelijkheid om het loopdeck in te klappen daar waar professionele loopbanden dat niet hebben.

Professionele fitnessapparatuur is in 99% van de gevallen uitgerust met zwaarder materiaal. Hierbij kan je denken aan zwaardere motoren, kabels, frames, katrollen enz. Dit komt de duurzaamheid ten goede van de apparatuur maar het is ook nodig omdat in een sportschool, fysiopraktijk of bij bedrijfsfitness de fitnessapparatuur veel vaker en misschien wel continue gebruikt wordt.

Welke fitnessapparatuur is er allemaal?

Als je een fitnessruimte of oefenruimte wilt inrichten voor je werknemers, cliënten, gasten enz. dan heb je een ruime keuze uit vele verschillende fitnessapparatuur zoals:

Loopbanden: Dit is een populaire keuze voor kantoren en fitnessruimtes, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en relatief weinig plaats innemen.

Roeimachines: Dit is een efficiënte manier om het hele lichaam te trainen en neemt weinig plek in beslag.

Hometrainers: Dit is een laagdrempelige manier om aan je benen te werken en een goede fietsbeweging na te bootsen.

Crosstrainers: Crosstrainers zijn een andere grote keuze als je een volledige lichaamstraining wilt doen.

Krachtapparatuur: Deze apparatuur is écht gericht op het verbeteren van je kracht. En mag ook zeker niet ontbreken in een fitnessruimte.

Gewichten: Dumbbells, olympische halters en kettlebells, zijn een goede optie voor krachttraining en zijn eenvoudig te verplaatsen.

Stability balls en yoga-matjes: Deze zijn eenvoudig te gebruiken voor stretching en stabilisatie-oefeningen en nemen weinig plaats in beslag.

Je ruimte professioneel laten inrichten?

Wil je graag je (bedrijfsruimte) professioneel laten inrichten voor bedrijfsfitness? Vraag dan altijd om advies / hulp bij een professioneel bedrijf zoals Fitness24.nl. Professionele bedrijven weten precies wat en welke fitnessapparatuur nodig is om een ruimte goed in te richten.

Berichten gemaakt 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven